Henry London

A Henry London története nem is kezdődhetett volna máshol, mint Londonban. Két sikeres divattervező London negyedeit járva keresett inspirációt alkotásaihoz. Az egyik ilyen sétán a híres Nothing Hill-en lévő Portobello Road egyik bolhapiacára tévedtek, ahol egy nagyon régi gyönyörűen kidolgozott órára lettek figyelmesek. A svájci karóra, aminek emblematikusan vésték a hátlapjába, hogy HENRY 1965, teljesen megbabonázta őket. Bár megnyűtte már az idő vasfoga, de az óra még mindig magánhordozta egy elfeledett kor formavilágát és minőségét. Egyszerűen meg kellett venni…. Még, aznap amikor barátaikkal  találkoztak, megmutatták legújabb szerzeményüket, Ők is ugyanannyira lelkesedtek az új kiegészítőért, azokért az apró részletekért, amik napjainkban a luxusórák nagy részére jellemző. A nagy lelkesedést látva, elkezdtek gondolkodni mi lenne, ha újra alkotnák a Henry óráját a ma generációjának…..

Így született meg a Henry London márka mely stílusosan a mesterdarabról kapta a nevét. A gyártó 2015-ben egy darab displayen jelenítette meg a Baseli órakiállításon hatalmas sikert aratva vele. A nem várt sikert hatalmas érdeklődés követte, a világ minden tájáról jelentkeztek az óraforgalmazók, hogy részt vegyenek a sikerben és tovább építsék a márkát…

Az 1960-as évek stílusát idéző, domború hesalit üveges, korhű óratokkal és egyedi vintage részleteivel minden órarajongó álma lehet, elérhető áron.

 

 

 

Tovább olvasombezárás