Michael Kors

Ki is az a Michael Kors valójában? Hogyan kezdődik egy világsiker, egy álomkarrier? Ime a válaszok...

Michael Kors, egy kortárs amerikai divattervező, pályafutását a New Yorki Divat Intézetben végzett tanulmányai során kezdte, ahol 19 évesen kezdett ruhákat tervezni.

Sokáig nem kellett várni a sikerre, hiszen kollekció, mér pár év alatt világhírűvé tették a tervezőt. Ahogy a ruházati termékeit, ciőit és táskáit, úgy a Michael Kors óra-kollekciót is a stílus és a minőség megfizethető árral párosított kombinációja tette igazán sikeressé. A Michael Kors óra kollekciója igen sokszínű, a vagánytól a klasszikusig miden formát megtalál a márka kedvelő. Megtalálhatóak benne a sportos, de mégis elegáns darabok is, de nem maradnak ki az extravagáns, egyedi mintázatú darabok sem. Természetesen az élénk, harsány színek mellett a napjainkban oly kedvelt rózsaarany,és a hagyományos alapszínek, az ezüst, és a sárga arany sem hiányozhatnak a Michael Kors óra, ékszer kínálatból.

A Michael Kors óráknál a precíz kialakítás minden darab esetében alapfeltétel, és követelmény. A Michael Kors karórái üde színfoltot jelentenek a márkás órák piacán, hiszen az órákban a pontos kivitelezés exkluzív külső megjelenéssel párosul. Legyen szó sportosan elegáns, vagány vagy hagyományosabb kialakítású darabokról, a Michael Kors órák valóban viselőik ékei. A Michael Kors óraszíjak tekintetében a valódi bőr és a szilikon mellett a HighTec kerámia is meghatározó anyag. A cég az órákra két év garanciát vállal. Minden üzletünkben és weboldalunkon megvásárolható Michale Kors óra eredeti. Legyél Te is részese ennek a csodálatos életérzésnek válogass a klasszikus, a vagány, vagy akár a sportos modellek között, hiszem a Michael Kors minden Hölgyre, és Úrra gondolt a kollekció tervezésekor.

A Michael Kors órákat gyártó cég által biztosított eredeti dobozban, magyar, és nemzetközi garanciajeggyel és természetesen névre szóló számlával értékesítjük. Michael Kors órákkal kapcsolatos kérdésekkel, rendeléshez segítség kéréssel kapcolatban, a következő telefon számon keressen minket.: +36 30 47 47 409

A Michael Kors kollekció megtekinthető, és megvásárolható, üzletünkben: 9700 Szombathely Fő tér 27. Balogh Óra-Ékszer. Vagy Balatonfüreden a Hotel Silver udvarban a Balogh Óra -Ékszer üzletben. (Zákonyi ferenc u 4.)

Természetesen megrendelhető itt a webshopban. Az órákat egy nap alatt ingyenesen kiszállítjuk akár Budapestre, akár az ország bármely pontára.

Tovább olvasombezárás