Segíthetek? 06 30 4747 111

Nyerd vissza az ajándékod árát

Szeretnél rokonaidnak, kedvesednek, barátaidnak, olyan karácsonyi ajándékot adni, ami értékes, divatos menő, ja és teljesen ingyen van? Igen? Hogy lehetséges ez? Íme a válasz.

Most visszanyerheted a megvásárolt karácsonyi ajándék teljes árát!

Ehhez nem kell mást tenned, mint bemenni valamelyik Balogh Óra – Ékszer üzletbe, vagy rendelni a webáruházban. A vásárláskor regisztrálni a játékra és máris bekerülsz a kalapba, ahonnan kisorsolunk egy szerencsést, aki 100%-ban visszanyeri a megvásárolt termék teljes árát.

Az akció 2017 November 13-tól December 23-ig tart. Sorsolás 2017 December 24-én lesz. A sorsoláson minden olyan vásárló részt vehet aki a két időpont között megvásárolta a termékeink bármelyikét és nem élt, vagy nem kíván élni az elállás jogával. Az érték minden esetben a kifizetett vételár. Több termék egyszerre történő vásárlása esetén, a fizetett végösszeg vesz részt a játékban.

A játékban történő részvételhez a játékosnak szükséges megadni néhány adatot, a regisztrációnál:

  • Név
  • Telefonszám
  • E-mail cím

Az online rendeléseknél erre nincsen szükség, mivel a rendszer automatikusan rögzíti az adatokat. Természetesen a megadott adatokat a szabályoknak megfelelően kezeljük és tároljuk.

A nyertest automatizált random rendszer sorsolja ki. A nyertest december 24-én telefonon, vagy e-mail-ben privát megkereséssel értesítjük. Ezt követően az engedélyével hozzuk nyilvánosságra a nevét.